Total Art
Nemzetközi Müvészeti Egyesület

Galéria:
Pécs, Király utca 24.

II.Királyi Karnevál

Kedves Pécsiek és kedves Mindenki!!! Gyertek el minél többen, hiszen a Velencei hangulat megidézése jó... és reméljük télűző is lesz. Hasonlóan a több száz éves hagyományhoz, a Király utcában is lesz barokk zene és fényözön, lesz tűzzsonglőr és minden kellék amivel egy-két órával Velencében érezhetjük magunkat. Belépés "csak kosztümben" és persze az arctakaró maszkában!!!

A Total Art Egyesület második alkalommal rendezi meg a velencei hagyományokhoz kötődő Királyi Karnevált, Pécs belvárosában.

A helyszín Pécs, Király utca 24, időpont: 2015. február 07. 18 órától. A Total Art Egyesület várja minden egyén vagy csoport jelentkezését, akik velencei hagyományokat idéző kosztümben részt kívánnak venni a télűző programban.

A mulatságot színezi:
Mohai Zsófia – oboa, Boateng Kármen Stephany – zongora és Czopf Ági – fuvola Kamarazene a Pécsi Művészeti Gimnázium növendékeinek előadásában,
a pécsi Corazon Flamenco, Sárkányok Lehelete Tűzzsonglőr Csoport,
valamint Bánki Benjamin, Matyók Annamária

Az épületet Barokk ragyogásba az Erla hang- fény és színpadtechnikai cég öltözteti. A Karnevál előtt a kedves vendég elkészítheti saját maszkját!

Február 5. 17-21 óra között Karneváli archéjak - Maszkkészítő műhelymunka (workshop)
A tradicionális velencei és a rögtönzött színjátékok (Commedia dell’arte) maszk, szín- és formakincsét bemutató foglalkozás, ahol minden résztvevő elkészítheti a saját, egyéni karneváli maszkját. Archéjazók: Gyuricza Márta és Rédei Viktória.

http://www.pecsma.hu/hirzona/pecsi-karneval-kiraly-utcaban/